Jedna z mála dobrých správ - Andrejčák, Tomáš
Produkcia automobilového priemyslu na Slovensku. Bilancia zahraničného obchodu a obrat automobilového priemyslu. Aktivity koncernu a história VW Slovakia. Podiel dodávok komponentov od slovenských výrobcov pre jednotlivé automobilky. Podiel automobilovej výroby na strojárskej výrobe.