Národné firemné špecifiká - Jaššo, Matej
Súčasná globalizácia a celosvetové komunikačné prepojenie do istej miery oslabujú rolu národných rozdielov v budovaní firemnej kultúry. Problematika národných špecifík. Typické národné črty firemných kultúr organizácií. Škandinávske krajiny. Germánske krajiny. Románske krajiny. Slovenské špecifiká.