Systémy zdaňovania a financovania neziskových organizácií v Českej republike a v Slovenskej republike - Neupauerová, Eva
Súčasný systém v ČR umožňuje existenciu neziskových organizácií vo verejnom, ale aj v súkromnom sektore. Financovanie neziskových organizácií v ČR. Legislatíva týkajúca sa neziskových organizácií v Českej republike a na Slovensku. Porovnanie zdrojov financovania neziskových organizácií v SR so zdrojmi financovania neziskových organizácií v ČR. Zdroje vlastné a zdroje zahraničné. Ostatné zdroje financovania v SR.