Pavol Vincúr: Makroekonomická analýza a prognóza. Bratislava Sprint, 2000 - Gonda, Vladimír
Recenzia na knižku P. Vincúra: Makroekonomická analýza a prognóza. Publikácia približuje čitateľovi základy makroekonomickej analýzy a prognózy. Možno ju rozdeliť do dvoch častí. Rozdelenie podľa kapitol. Publikácia je vhodná pre študentov a doktorandov ekonomických fakúlt, ale aj pre pracovníkov z hospodárskej praxe, ktorí sa zaujímajú o riešenie makroekonomických problémov.