Problémy reštrukturalizácie bankového sektora v Slovenskej republike - Hlavatý, Egon
Dlhodobé a krátkodobé ciele reštrukturalizácie bankového sektora. Prístupy k reštrukturalizácii bánk vo vybraných tranzitívnych ekonomikách (Poľsko, Maďarsko, Česko). Náklady a riziká reštrukturalizácie bankového sektora na Slovensku.