Liberalizácia pohybu kapitálu a finančných služieb - Gabrielová, Herta
Liberalizácia medzinárodného obchodu s finančnými službami v rámci WTO a záväzky SR. Vymedzenie medzinárodného obchodu so službami. Základné princípy uplatnené v rámci GATS. Liberalizácia finančných služieb v rámci GATS a pozícia Slovenska. Základné princípy liberalizácie pohybu kapitálu a finančných služieb v OECD. Prínosy a riziká liberalizácie vo finančnom sektore.