Sociálno-ekonomická pozícia domácností v tranzitívnych spoločnostiach - Azudová, Ľubica
Postavenie domácností v sociálno-ekonomických vzťahoch. Porovnanie ekonomickej situácie domácností v tranzitívnych a v hospodársky vyspelých krajinách. Analýza spotreby domácností v krajinách CEFTA. Životná situácia českých a slovenských domácností. Motivačná rola súkromnej spotreby domácností.