Koncepcia vodohospodárskej politiky Slovenskej republiky do roku 2005
Nová Koncepcia vodohospodárskej politiky SR do roku 2005 - ciele, stratégia realizácie cieľov, realizačné nástroje vodohospodárskej politiky. Hlavné dokumenty EÚ relevantné pre SR. Potreba finančných prostriedkov a ich zdrojov na realizáciu Koncepcie. Organizačný systém vodného hospodárstva v SR - jedna z príloh uvedeného dokumentu.