Vincúr, Pavol: Makroekonomická analýza a prognóza - Melišek, František
Recenzia publikácie VINCÚR, Pavol: Makroekonomická analýza a prognóza. Bratislava, Sprint 2000. 293 s. Publikácia je rozdelená do dvoch častí. V prvej vysvetľuje autor problematiku makroekonomických analýz v interdependentných spojitostiach, v druhej časti skúma základné otázky ekonomickej prognostiky.