Cena prof. Imricha Karvaša za najlepšiu doktorandskú prácu obhájenú na Ekonomickej univerzite v Bratislave roku 2000 - Klas, Antonín
Cenu prof. Imricha Karvaša za rok 2000 dostal Ing. Menbere Workie Tiruneh, PhD., za vysokú odbornú úroveň obhájenej doktorandskej práce "The Impact of External Imbalances on Economic Growth and Convergence in Developing Countries: The Case of Sub-Saharan Africa."