Titul MBA nemusí znamenať okamžité zvýšenie platu, ale zabezpečuje istý a rýchly postup v kariére - Začková, Katarína
Na Slovensku sa Master of Business Administration (MBA - dištančné vzdelávanie) študuje od r. 1993. Štúdium MBA vo svete. MBA je vo svete najvyššie uznávaná manažérska kvalifikácia, určená pre vrcholových manažérov. Na Slovensku sa zvyšuje záujem o MBA. MBA nie je určený len pre ekonómov a obchodníkov, ale vo svete rozširuje pôsobnosť aj do iných oblastí. Základné predpoklady štúdia MBA. Školné za MBA. Orientácia v množstve programov MBA.