Zahraničná zadlženosť SR a plnenie dlhovej služby - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničného dlhu SR v roku 2000. Plnenie zahraničnej dlhovej služby. Realizácia štátnych záruk za zahraničné úvery v roku 2000 a odhad na rok 2001. Krátkodobá predikcia vývoja zahraničného dlhu a dlhovej služby SR v roku 2001.