Úplne nový svet cenotvorby - Ryzin, Garrett J. van
Internet a prílevová vlna cenových inovácií. Princípy cenotvorby. Experimenty nových online cenových mechanizmov používaných a patentovaných v USA. Nie všetky mechanizmy cenotvorby sú vhodné pre všetkých. Zmysel inovácie v cenotvorbe. Cenotvorba v leteckých spoločnostiach. Dôležité lekcie pre internetového obchodníka.