Význam devízových inkás a platieb pre platobnú bilanciu SR - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Význam bankovej devízovej štatistiky pre kompiláciu bežného účtu platobnej bilancie SR. Údaje, z ktorých sa zostavuje platobná bilancia SR. Vestníky NBS pre bankovú devízovú štatistiku. Platobné tituly podľa charakteru transakcie.