Zhodnotenie systémov financovania bytovej výstavby - Giller, Pavol
Porovnanie najdôležitejších výhod a nevýhod existujúcich systémov financovania bytovej výstavby. Charakteristika jednotlivých systémov financovania - stavebné sporenie, štátny fond rozvoja bývania, hypotekárne financovanie.