Vyrobiť lepší produkt znamená zmeniť proces - Westbrook, Roy
Charakteristika manažmentu výrobných operácií. Vo výrobných operáciách rozlišujeme štyri hlavné typy procesov - zákazková výroba, dávková výroba, sériová výroba, plynulý tok. Tok materiálu (continuous flow). Just-in-time (JIT) - japonská výrobná metóda, pravdepodobne najväčšia inovácia výrobných metód od čias pohyblivej montážnej linky. Hromadná výroba na objednávku. Revolúcia kvality. Technológia.