Peňažná zásoba SR v súvislostiach menového vývoja v rokoch 1997-2000 - Komínková, Zora
Menové prostredie na Slovensku a menová politika NBS v rokoch 1997-2000. Základné trendy vo vývoji peňažnej zásoby M2, agregátov M1 a QM a ich hlavných štruktúrnych zložiek. Termínované vklady a ich časová štruktúra. Pokračovanie v č. 8/2001.