Zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 330/1996 Z.z. ...
Zákon z 28. marca 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 330/1996 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci v znení zákona č. 95/2000 Z.z. a o zmene a doplnení Zákonníka práce.