Uberá sa kolektívne investovanie na Slovensku správnym smerom? - Chovancová, Božena
Kolektívne investovanie vo svete a jeho formy: podielové fondy, investičné spoločnosti, kombinácia kolektívneho investovania a poistenia. Problémy kolektívneho investovania na Slovensku (nebankové licencované spoločnosti, nebankové nelicencované spoločnosti). Riziká a úloha dozoru nad kolektívnym investovaním.