Economic Development of Slovakia in 2000 (Study Prepared on Behalf of United Nations Economics Commission for Europe) - Okáli, Ivan
Vývoj ekonomiky SR v roku 2000. Obnova makroekonomickej rovnováhy. Tempo rastu hrubého domáceho produktu. Vzťahy medzi ponukou a dopytom. Cenový vývoj. Situácia na trhu práce. Platobná bilancia a zahraničný kapitál. Finančná a menová politika. Výhľad na rok 2001.