Nad novelou zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania - Giller, Pavol
Podstata novely zákona NR SR č. 148/2001 Z.z. z 1. mája 2001, ktorá dopĺňa zákon NR SR č. 124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania. Základné charakteristiky programu výstavby nájomných bytov a výstavby bytového domu, v ktorom sú byty určené na nájom. Dva varianty žiadosti obce o podporu zo Štátneho fondu rozvoja bývania.