Chronické problémy - Sotník, Alexander
Odkladanie riešenia naliehavých úloh môže spôsobiť ťažko napraviteľnú krízu celého okruhu verejných financií. Konsolidované príjmy a výdavky verejnej správy SR. Štátny dlh SR. Konsolidovaný verejný dlh SR. Hospodárenie štátnych fondov v roku 2000.