Štruktúrne zmeny v bankovníctve vo svete a komponenty európskej bankovej stratégie - Longauerová, Alena
Vývoj bankovníctva v 90. rokoch v USA a v Európe. Reštrukturalizácia bankovníctva v Európe. Hlavné komponenty európskej bankovej stratégie. Ďalšie tendencie v európskom bankovníctve a finančných službách.