Dobiehanie strateného času - Onuferová, Marianna
Predaj najväčších bánk dáva predpoklad na to, aby sa bankový sektor SR stal porovnateľným so štandardom v západnej Európe. Podobnosť a rozdiely bankových sektorov v transformujúcich sa krajinách. Dôvody nevyhnutosti privatizácie bankového sektora. Záujemci o privatizáciu slovenských bánk.