Dýchavičný export - Sotník, Alexander
Odhady deficitu zahraničného obchodu SR. Faktory, ktoré ovplyvňujú prudké zvýšenie deficitu zahraničného obchodu SR. Vývoj zahraničného obchodu SR. Nedostatočné opatrenia vlády SR na podporu exportu.