Pozitívne signály - Sotník, Alexander
Pozitívne znaky rozvoja strojárskeho priemyslu na Slovensku. Tržby strojárskeho priemyslu. Investície do strojárstva. Negatívne vplyvy na strojársky priemysel. Hlavné problémy slovenského strojárstva. Prehľad ekonomických ukazovateľov strojárskeho priemyslu.