Štrukturálne medzery transformácie - Sotník, Alexander
Slovenský priemysel charakterizujú štruktúrne medzery, ktoré spôsobujú slabšiu konkurenčnú schopnosť odvetvia. Nedostatky slovenského priemyslu. Nízka pridaná hodnota. Nízka finalizácia výroby. Mäkké prostredie.