Technopark Sophia Antipolis: 50 tis. pracovných miest - Kapko, Martin
Sophia Antipolis - popredný európsky vedecko-priemyselný park vo Francúzsku - úspešný projekt vzorom pre slovenské mestá. Náklady a prínosy projektu. Spravovanie parku a jeho hnacia sila. Dotácie finančných stimulov. Faktory úspešného rozvoja.