Horvátová, Eva: Bankovníctvo - Tkáčová, Daniela, 1954-
Recenzia publikácie Horvátová, Eva: Bankovníctvo. Bratislava, Súvaha 2000. 267 s. Učebnica rozčlenená do 11 kapitol je spracovaná na základe najnovších teoretických poznatkov a ich aplikáciou na podmienky SR.