Výročná správa o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2000 skrátená verzia
Pokračovanie výročnej správy Sociálnej poisťovne z č. 7/2001. Financovanie a hospodárenie. Informačný systém. Fyzická, organizačná a personálna bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci, požiarna ochrana, obrana, bezpečnosť a ochrana.