G.H. von Wright a deontická logika (K problematike filozofie a logiky práva) - Čipkár, Ján
Celoživotná tvorba G.H. von Wrighta a krátka charakteristika jeho základných prác, najmä z oblasti deontickej logiky. Starý a nový Wrightov deontologický systém. Jazyk a platné formuly von Wrightovho systému. Prehľad nového Wrightovho prístupu v deontickej logike.