Nekalá súťaž v súvislostiach autorského a mediálneho práva - Švidroň, Ján
Súvislosti autorského práva a mediálneho práva s otázkami ochrany proti nekalej súťaži v slovenskej legislatíve. Skutková podstata nekalej súťaže podľa paragrafu 51 Obchodného zákonníka - porušenie obchodného tajomstva. Pokračovanie v budúcom čísle.