Bankové právo a jeho perspektívy - Grúň, Ľubomír
Vznik a vývoj bánk a bankovníctva. Medzinárodné bankovníctvo a rozširovanie bankových služieb. Bankové právo na Slovensku do roku 1989. Problematika bankového práva vo svetle zmien po novembri 1989. Perspektívy bankového práva.