Italská důchodová reforma - praktické zkušenosti - Vít, Samek
Hlavné princípy talianskej dôchodkovej reformy. Priebeh talianskej dôchodkovej reformy. I. a II. pilier dôchodkovej sústavy: dôchodkové poistenie a doplnkové dôchodkové pripoistenie.