Jadrovú energetiku na Slovensku nie je možné obhájiť
Argumenty mimovládnych organizácií o všestrannej nevýhodnosti pokračovania jadrovej politiky na Slovensku. Energetická sebestačnosť. Efektívnosť investícií do jadrových elektrární. Bezpečnosť jadrových elektrární.