Likvidácia firmy nemusí byť nočnou morou pre podnikateľa - Strýček, Vladimír
Právne postupy pri likvidácii majetku na Slovensku. Likvidáciu rôznych druhov spoločností všeobecne upravuje Obchodný zákonní. Nejednoznačnosť pojmov v danej problematike. Likvidácia spoločnosti v praxi - príklad.