Začlenění seniorů v sociální struktuře soudobé společnosti - Červenková, Anna
Dôsledky starnutia svetovej populácie. Postavenie staršej pracovnej sily na trhu práce. Vzdelávanie seniorov a ich začlenenie do spoločnosti.