K situaci na trhu práce v roce 2000 - Dušánková, Olga
Vývoj na trhu práce v roku 2000 v ČR. Stav v oblasti zamestnanosti, nezamestnanosti a aktívnej politiky zamestnanosti. Predpoklady vývoja v týchto oblastiach v roku 2001.