Vzdelávanie má v rukách budúcnosnosť priemyslu cestovného ruchu - Červenková, Anna
Rozhovor s Doc. JUDr. Ľudmilou Novackou, CSc. o súčasnom stave vzdelávania pracovníkov v cestovnom ruchu na Slovensku, o ďalších trendoch v rozvoji CR, ako aj o tom, čo je pre rozvoj cestovného ruchu na Slovensku momentálne najdôležitejšie.