Vývoj peněžních příjmů domácností v roce 2000 - Holánová, Eva
Peňažné príjmy domácností v ČR v roku 2000. Vývoj priemerných príjmov a miezd. Sociálne príjmy domácností a ostatné príjmy. Tempo rastu výdavkov domácností.