Dôchodkové zabezpečenie na Slovensku, súčasný stav a navrhované riešenie - Rievajová, Eva
Dôchodkové zabezpečenie ako neoddeliteľná súčasť systému sociálneho zabezpečenia a systému sociálnej ochrany. Vývoj ukazovateľov v dôchodkovom zabezpečení. Riziká súčasného systému a faktory vedúce k nevyhnutnosti reformy. Riešenie súčasného stavu - tzv. trojpilierový dôchodkový systém.