Prognóza vývoje obyvatelstva České republiky do roku 2030 - Kokta, Jan
Prognóza vývoja obyvateľstva ČR do roku 2030. Východzí stav - vývoj v rokoch 1998-2000 a vývoj v rokoch 2001-2010. Vývoj obyvateľstva podľa veku a pohlavia. Demografický vývoj v rokoch 2011-2020, 2021-2030.