Zrušenie spoločnosti nie je vždy spojené s následnou likvidáciou - Gavalec, Miroslav
Charakteristika pojmu likvidácia. Kedy vstupuje spoločnosť do likvidácie? Primárne povinnosti spoločnosti v likvidácii. Povinnosť spoločnosti zapísať likvidáciu do obchodného registru. Likvidátor oznámi vstup spoločnosti do likvidácie všetkým jej veriteľom. Jeho povinnosti voči štátnym orgánom. Postup pri ukončení pracovných vzťahov.