Investovanie do podielových fondov - Scherhaufer, Roman
Riziko pri investovaní do podielových fondov. Klasifikácia podielových fondov podľa trhového rizika (fondy peňažného trhu, dlhopisové fondy, akciové fondy, zmiešané fondy a fondy fondov). Výkonnosť fondov. Pokračovanie v budúcom čísle.