Finančná analýza spoločnosti Matador, a.s. - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Matador, a.s. Hlavný výrobný program spoločnosti - pneumatiky pre nákladné automobily. Finančná analýza spoločnosti. Hospodársky výsledok.