Dopady investičného projektu na vnútornú hodnotu akcie - Markovič, Peter, 1974-
Vnútorná hodnota akcie predstavuje súčasnú hodnotu všetkých cash flow, ktoré prináša príslušná akcia. Aplikácia niektorých metód hodnotenia efektívnosti vkladu do akcie. Prístup založený na diskontovaných dividendách. Prístup založený na free cash flow.