Analýza výsledkov poľnohospodárskej výroby za rok 2000 - Chrastinová, Zuzana
Výsledky hospodárenia právnických osôb - vývoj výnosov, nákladov, hospodárskeho výsledku v poľnohospodárstve. Výsledky hospodárenia fyzických osôb. Vývoj celkovej zadlženosti majetku v percentách.