Etika jako strategie úspěchu
Rozdielne chápanie etiky v USA a Európe. Počiatky etiky v podnikaní v USA. Etický audit. Pojem etika v Európe. Typy z praxe ako postupovať v duchu amerického hesla good ethic, good business.