Co znamená sogo shosha (Japonský koncept podnikání) - Štrach, Pavel
Sogo shosha ako určitý japonský koncept podnikania, vychádzajúci zo špecifík regiónu. Historický vznik a význam tohto konceptu podnikania. Postavenie v obchodnej sieti. Aktivity v Českej republike.