Management znalostí a spolupráce ve výzkumu a vývoji
Hlavné príčiny zlyhávania integrácie vedomostí medzi jednotlivými kooperačnými partnermi vo výskume a vývoji. Bariéry manažmentu vedomostí. Dielčie procesy vo výskume a vývoji. Parciálna integrácia ako úspešný predpoklad spolupráce vo výskume a vývoji. Integrácia štyroch úrovní vedomostí. Kooperácia, komunikácia a koordinácia. Integrácia biznis procesu a manažmentu vedomostí.